Hond & Co
Hond & Co houdt echt van honden en dat is ons uitgangspunt.
Behandel je hond zoals je zelf behandeld wilt worden.

Cursussen van hondenschool Hond & Co in Hulst

Angst voor honden

Bang zijn voor honden is erg vervelend. Je voelt je onveilig of kunt zelfs in paniek raken. Er zijn zoveel honden dat je erg belemmerd wordt om op een normale manier op straat, naar familie ... Lees meer

Privé Cursus

Je beslist zelf welke onderwerpen er behandeld worden. In overleg kunnen we datum en tijd bepalen. Als je meerdere honden hebt kun je met een maximum van 3 honden deelnemen. Lees meer

Hond & Co leert je om de lichaamstaal van je hond te herkennen en daar beter op in te springen.

Tijdens onze cursussen krijg je meer inzicht in wat er in je hond omgaat. Met dit inzicht kun je beter inspringen op allerlei dagelijkse situaties en problemen. Daarom vinden de cursussen niet op een afgesloten terrein plaats, maar in een wandelomgeving die overeenkomt met de praktijk, dus, daar waar je normaal met je hond gaat wandelen en allerlei situaties tegenkomt.

Of je nu van plan bent een hond in huis te nemen of je hebt er al één of meerdere in huis, of je hond nu wél of géén problemen heeft. Hond & Co is er voor diegenen, die hun hond zien als een volwaardig lid van het gezin, hem/haar beter willen begrijpen, zijn/haar taal willen leren en ook bereid zijn naar zichzelf te kijken.

Wederzijds respect en begrip leiden tot een waardevolle relatie.

Tijden en Datums: De lessen vinden plaats in overleg.
De lessen vinden plaats op verschillende locaties in de omgeving van Hulst. Je kunt zelf een plaats uitkiezen.
Buiten Hulst: De lessen vinden plaats bij jou in de buurt. Buiten Hulst komt hier echter wel een kilometer vergoeding bij. Je mag natuurlijk ook les komen volgen in Hulst.
Deze cursus is speciaal gericht op jou en je hond.
De sfeer is ontspannen, zonder druk op hond of verzorger.
Soms worden er video- of foto opnames gemaakt om te gebruiken tijdens de cursussen of op de website. Er wordt altijd van te voren toestemming aan je gevraagd.
Bij Hond & Co staat een respectvolle, zachte aanpak voorop.Privé Cursus

Je beslist zelf welke onderwerpen er behandeld worden. In overleg kunnen we datum en tijd bepalen. Als je meerdere honden hebt kun je met een maximum van 2 honden deelnemen. Voor iedereen die een goede relatie wil met zijn/haar hond en iedereen die de signalen van zijn/haar hond beter wil begrijpen. Honden mogen niet ziek of loops zijn en moeten hun jaarlijkse inentingen gehad hebben. Ook dienen zij vlovrij te zijn.

Voordelen:

100% persoonlijke aandacht
Geschikt voor alle honden (ook honden met (ernstige) gedragsproblemen)
Te volgen met maximaal 3 honden uit hetzelfde gezin (1 begeleider per hond)
Indien gewenst ook les aan huis
Datum en tijd in overleg
Zelf de onderwerpen bepalen

Je kunt een cursuspakket nemen van 4 of 8 lessen van 1 uur, deze kun je naar eigen inzicht over een periode van 6 maanden verspreiden.

Klik hier voor een volledig overzicht van de tarieven.
Contact pagina


Naar boven

Angst voor honden

Bang zijn voor honden is erg vervelend. Je voelt je onveilig of kunt zelfs in paniek raken. Overal zijn honden zodat je, je erg belemmerd kunt voelen om op een normale manier over straat, naar familie of vrienden te gaan. Hond & Co leert je met deze angst om te gaan.

Begrip:

Angst kan afnemen als je de situatie begrijpt. Je leert bij Hond & Co honden beter te begrijpen en hoe je de reactie van honden kunt beïnvloeden. Daarmee hebt je meer controle over de situatie en neemt de angst vaak af.

Voordelen:

Weer over straat, naar familie of vrienden kunnen zonder heisa.
Geschikt voor kinderen én volwassenen
Rustige, ontspannen sfeer
Indien gewenst ook les aan huis
Datum en tijd in overleg

Er is géén vast programma. Dit hangt af van de situatie.
Klik hier voor een volledig overzicht van de tarieven.
Contact pagina


Naar boven