Hond & Co
Hond & Co houdt echt van honden en dat is ons uitgangspunt.
Behandel je hond zoals je zelf behandeld wilt worden.

Combineer de lessen of workshops van Hond & Co met één of meerdere dagen vertoeven, in ons leuke vestingstadje, Hulst.

Heerlijk ontspannen in de Zeeuws Vlaamse Vestingstad, Hulst, met je hond. Volg de prive cursus, korte cursussen, angst voor honden of een workshop bij Hond & Co en de rest van je verblijf kun je heerlijk wandelen, ontspannen op een terrasje of iets drinken in een van de vele restaurants of cafés. Ook ’s avonds is het er heerlijk vertoeven.

Een prachtige omgeving waar je naar hartenlust kunt wandelen met je hond. Voor een fantastische wandeling hebben we de Liniedijk, de Stadswallen en het Stadspark op loopafstand van Hotel Hulst (honden welkom) of de gemeentelijke Camperplaats.
Op ongeveer 10km van Hulst is er de mogelijkheid om bij B&B In den Boomgaert in een huisje te overnachten. Er is een tuin bij het huisje die volledig omheind is. In den Boomgaert heeft ook 1 camperplaats. Honden zijn hier natuurlijk van harte welkom. Kijk voor meer informatie op In den Boomgaert.

Hulst is ook voor cultuurliefhebbers ideaal, zoals onze prachtige Basiliek. Vanaf 22 mei t/m 25 september zijn iedere zondagmiddag de koorkerk en de librije geopend ter bezichtiging, m.u.v. de doopzondagen

De Stadsmolen is elke zondag middag, vanaf 1 april tot 1 oktober, voor het publiek geopend. Op andere dagen is de molen te bezichtigen onder leiding van een VVV-gids.

Camperliefhebbers kunnen is Hulst op een ideale plaats verblijven. Vlak bij het centrum, het winkelcentrum, de stadswallen en een wandelpark ligt een parkeerplek voor campers. Alle gemakken zijn dichtbij.

Natuurliefhebbers kunnen in Hulst hun hart ophalen. De aarden wallen van Hulst bieden een mooie wandeling van ca. 1 uur. Ook een wandeling van ongeveer 8 km over de Liniedijk is verrassend. Hulst ligt in de "groene long" van Zeeuws Vlaanderen. Er zijn vele natuur uitstapjes mogelijk, denk maar aan een wandeling door het Verdronken Land van Saeftinghe, door de Clingse en Steense bossen of over de Scheldedijk. Net over de grens, in België, kun je, je wandeling uitbreiden in de Stropersbossen.

Combineer je lessen bij Hond & Co met een heerlijk bezoek aan Hulst, individueel, met het gezin, als bedrijfsuitje of met de leden van je hondenclub. Hoe werkt dit? Het beste kun je eerst contact op nemen met Hond & Co en je wensen kenbaar maken. Hierna regel je de overnachting.

Tot ziens in Hulst!


Meer foto's: